Apple iPhone X și iPhone 8 ajung de astăzi la vânzare prin operatorul Digi Mobil

1.776 ori
<b>Apple iPhone X și iPhone 8 ajung de astăzi la vânzare prin operatorul Digi Mobil</b>De astăzi fanii Apple au posibilitatea de a-și achiziționa fie un smartphone iPhone X sau un iPhone 8 prin intermediul operatorului Digi Mobil. Așa cum era de așteptat, dispozitivele mobile de față ajung la prețuri ceva mai mari decât sumele

Începând de astăzi în oferta operatorului Digi Mobil apar două noi telefoane pe care le așteptăm de multă vreme și anume iPhone X și iPhone 8. Acestea se vând la sume puțin mai mari decât cele practicate de către retaileri după cum puteți observa din cadrul articolelor noastre Preț și Disponibilitate, dar un eventual avantaj ar fi aici acela al sistemului de rate pe care operatorul îl pune la dispoziția clienților.

iPhone 8

Momentan aceste două modele nu au fost incluse pe lista de terminale disponibile în rate, dar mă gândesc că în următoarele săptămâni ar trebui să fie făcută și această modificare. iPhone X se vinde la Digi pentru suma de 5.599 lei în varianta de 64 GB și dacă ar fi să fac o presupunere, atunci operatorul va vinde acest telefon în 24 rate cu avans de 1.279 lei și o rată lunară de 180 lei - asta pentru că dobânda este 0!

iPhone 8

În cazul în care așa stau lucrurile, oferta va fi tare atractivă și se vor găsi clienți cu siguranță. Pe de altă parte, iPhone 8 este listat de către operator la suma de 3.799 lei în varianta cu 64 GB de stocare flash ce vine pe auriu sau negru. Deși apariția acestor telefoane este primită cu brațele deschise, un lucru la care trebuie să lucreze serios operatorul este disponibilitatea produselor, asta pentru că mulți clienți așteaptă luni bune pentru a le fi livrate terminalele.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×