Apple reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X; cererea din ultima lună este sub așteptările companiei

1.884 ori
<b>Apple reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X; cererea din ultima lună este sub așteptările companiei</b>Flagship-ul pe acest an din portofoliul Apple a avut parte de un debut oarecum limitat, perioada lansării comerciale fiind marcată de un ritm de producere mai încet decât se aștepta inițial. S-a ajuns astfel la temene de până la o lună

Debutul lui iPhone X a fost un pic problematic din punct de vedere al disponibilității, compania din Cupertino având în stoc doar câteva milioane de exemplare în ziua lansării comerciale. A durat puțin până când producția a început să meargă ca pe roate și în acest moment telefonul se găsește mai peste tot, site-ul Apple din SUA afișând o perioadă de așteptare de numai 5 zile pentru livarea produsului către clienți, asta de la cele 4-5 săptămâni menționate în startul programului de precomandă.

Acum că fanii Apple și cei care au vrut cu orice preț să pună mâna pe un iPhone X au reușit să facă acest lucru, se remarcă o scădere a cererii pentru telefonul aniversar, detaliu confirmat și de către numeroși furnizori. Aceștia se tem de faptul că Apple va reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X în primul trimestru din 2018, decizie ce ar putea afecta serios comenzile de componente.

Se vehiculează că în noiembrie comenzile de componente pentru iPhone X au fost cu 30% mai mici decât așteptările inițiale. În ianuarie și februarie nivelul comenzilor de componente va fi similar cu cel din noiembrie, urmând ca în martie să aibă loc o depreciere serioasă. 

Un motiv pentru care cererea pentru iPhone X a scăzut poate fi pus și pe seama ultimelor zvonuri ce fac referire la debutul unor noi modele iPhone mai accesibile în 2018, telefoane cu design similar lui iPhone X.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×