Apple reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X; cererea din ultima lună este sub așteptările companiei

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.850 ori
<b>Apple reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X; cererea din ultima lună este sub așteptările companiei</b>Flagship-ul pe acest an din portofoliul Apple a avut parte de un debut oarecum limitat, perioada lansării comerciale fiind marcată de un ritm de producere mai încet decât se aștepta inițial. S-a ajuns astfel la temene de până la o lună

Debutul lui iPhone X a fost un pic problematic din punct de vedere al disponibilității, compania din Cupertino având în stoc doar câteva milioane de exemplare în ziua lansării comerciale. A durat puțin până când producția a început să meargă ca pe roate și în acest moment telefonul se găsește mai peste tot, site-ul Apple din SUA afișând o perioadă de așteptare de numai 5 zile pentru livarea produsului către clienți, asta de la cele 4-5 săptămâni menționate în startul programului de precomandă.

Acum că fanii Apple și cei care au vrut cu orice preț să pună mâna pe un iPhone X au reușit să facă acest lucru, se remarcă o scădere a cererii pentru telefonul aniversar, detaliu confirmat și de către numeroși furnizori. Aceștia se tem de faptul că Apple va reduce target-ul de vânzări pentru iPhone X în primul trimestru din 2018, decizie ce ar putea afecta serios comenzile de componente.

Se vehiculează că în noiembrie comenzile de componente pentru iPhone X au fost cu 30% mai mici decât așteptările inițiale. În ianuarie și februarie nivelul comenzilor de componente va fi similar cu cel din noiembrie, urmând ca în martie să aibă loc o depreciere serioasă. 

Un motiv pentru care cererea pentru iPhone X a scăzut poate fi pus și pe seama ultimelor zvonuri ce fac referire la debutul unor noi modele iPhone mai accesibile în 2018, telefoane cu design similar lui iPhone X.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×