Apple Își laudă iPhone-ul pe o nouă secțiune a site-ului oficial drept replică la debutul lui Galaxy S4

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.423 ori
<b>Apple Își laudă iPhone-ul pe o nouă secțiune a site-ului oficial drept replică la debutul lui Galaxy S4</b>Samsung a anunțat oficial pe 14 martie noul Galaxy S4 și de atunci se vorbește numai despre acest terminal. Dacă LG a trollat lansarea gadgetului cu reclame plasate strategic în Times Square, ei bine acum Apple încearcă să știrbească din faima...

Samsung a anunțat oficial pe 14 martie noul Galaxy S4 și de atunci se vorbește numai despre acest terminal. Dacă LG a trollat lansarea gadgetului cu reclame plasate strategic în Times Square, ei bine acum Apple încearcă să știrbească din faima prematură a smartphone-ului cu o promovare inedită.

Gigantul din Cupertino a postat o pagină sub numele de Why iPhone pe site-ul său oficial, în care își lauda produsul și amintește tuturor ce tehnologii revoluționare aduce el. Aceasta pagină sosește cu motto-ul "There's iPhone and then there's everything else", ceva de gen "iPhone... și restul telefoanelor", care practic ia în derâdere orice concurența. Apple se laudă și cu cele 8 premii JD Power and Associates primite până acum, în fiecare an din 2007 până acum, deci fiecare iPhone a fost premiat până acum și nu numai handseturile, ci și alte produse.

Tot Apple compara producția acestui device cu cea a unui ceas elegant și prelucrat cu grijă. Este menționată și viața bateriei acestui device și ecranul Retina. E bizar să te lauzi cu ecranul Retina, atunci când ai o densitate a pixelilor de 326 ppi, iar rivalii cu Android au deja 468 ppi, cum e cazul lui HTC One. Este amintit și faptul că iPhone 5 are una dintre cele mai populare camere din lume, cel puțin pe Flickr, unde iPhone 4S se afla pe locul 1 si tot un iPhone se afla pe locul 2.

O inițiativă ușor grețoasă de la Apple, dacă mă întrebați pe mine. Chiar era nevoie de laudă de sine sau putem lăsa și fanii/cumpărătorii să vorbească?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×