Apple își mărește echipa AI; Cea mai nouă angajare este Ian Goodfellow, fost expert machine learning Google

602 ori
<b>Apple își mărește echipa AI; Cea mai nouă angajare este Ian Goodfellow, fost expert machine learning Google</b>Din când în când mai apar online și vești referitoare la angajările proaspete făcute de către giganți din industria tech, o asemenea știre sosind astăzi. Descoperim astfel că Apple are un nou membru în cadrul echipei AI și anume

Din când în când mai apar online și vești referitoare la angajările proaspete făcute de către giganți din industria tech, o asemenea știre sosind astăzi. Descoperim astfel că Apple are un nou membru în cadrul echipei AI și anume pe Ian Goodfellow - fost expert Google în cadrul departamentului Machine Learning.

Pe seama profilului său de LinkedIn aflăm că acesta va prelua rolul de director al departamentului Machine Learning Apple. Un detaliu inedit ce iese la iveală este acela că Ian este creatorul tehnologiei GAN (General Adversarial Networks) care este folosită pentru generare de conținut media fals (deepfakes).

În altă ordine de idei mai aflăm că angajarea lui Goodfellow vine la scurt timp după ce Apple l-a adus în Cupertino și pe fostul director al departamentului Search & AI din cadrul Google și anume John Giannandrea. Cei doi vor lucra la soluții AI în tabăra Apple, inclusiv la Siri - asistent vocal care are mare nevoie de o actualizare majoră. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×