OnePlus 3 primește Android 9.0 Pie Public Beta, momentan doar în varianta HydrogenOS

664 ori
<b>OnePlus 3 primește Android 9.0 Pie Public Beta, momentan doar în varianta HydrogenOS</b>Cu aproximativ o săptămână în urmă sosea și confirmarea faptului că smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie, un prim pas în direcția aceasta fiind făcut astăzi

Cu aproximativ o săptămână în urmă sosea și confirmarea faptului că smartphone-urile OnePlus 3 și OnePlus 3T vor primi actualizarea la Android 9.0 Pie, un prim pas în direcția aceasta fiind făcut astăzi. Descoperim că în ultimele ore compania chineză a făcut disponibile fișierele de update la Android 9.0 Pie Public Beta pentru OnePlus 3, momentan doar în varianta HydrogenOS.

OnePlus 3

Odată cu trecerea la noua versiune OS, telefonul beneficiază și de un UI actualizat, de un mod Do Not Disturb mai bine pus la punct decât anterior, dar și de implementarea modului Game Mode 3.0 care ne ajută în imersivitatea în jocuri și suspendarea notificărilor. 

Așteptăm ca pe parcursul acestei luni să vină și actualizarea Public Beta Android Pie în varianta OxygenOS pentru OnePlus 3, iar ulterior și pentru varianta OnePlus 3T. Vă reamintim că acest telefon sosea echipat cu procesor Snapdragon 820, 6 GB RAM, ecran FHD AMOLED de 5.5 inch și corp metalic.

Pentru cei nostalgici, recenzia noastră pentru OnePlus 3 ce datează din 2016 poate fi găsită aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×