Huawei P30 Pro primește o disecție oficială într-un service Huawei; Iată cum se prezintă telefonul la interior

1.174 ori
<b>Huawei P30 Pro primește o disecție oficială într-un service Huawei; Iată cum se prezintă telefonul la interior</b>În vreme ce așteptăm debutul comercial al smartphone-ului Huawei P30 Pro, descoperim că device-ul tocmai ce a primit o disecție și nu una oarecare, ci chiar oficială. Materialul video de mai jos vine din partea canalului de YouTube

În vreme ce așteptăm debutul comercial al smartphone-ului Huawei P30 Pro, descoperim că device-ul tocmai ce a primit o disecție și nu una oarecare, ci chiar oficială. Materialul video de mai jos vine din partea canalului de YouTube TechMagnet și ne prezintă procesul de disecție/teardown realizat de către personal specializat în cadrul unui centru de service Huawei din Viena.

Huawei P30 Pro

Procesul începe exact cum știam și anume prin încălzirea panoului spate sau mai bine zis a lipiciului, de această dată folosindu-se un echipament special. Deși scoaterea capacului spate este ușoară, trebuie avută mare grijă pentru că din greșeală se pot atinge componente vitale ale device-ului, precauția fiind cuvântul de ordine aici.

Huawei P30 Pro

Odată înlăturat capacul vedem uriașa bobină de încărcare wireless ce oferă și funcție de încărcare inversă pentru alte device-uri, iar mai apoi descoperim modulul de cameră foto triplu ce include senzorul Time of Flight, pe cel principal de 40 mpx și pe cel de 20 megapixeli (ultrawide). Senzorul de 8 mpx pentru zoom este o componentă separată de mari dimensiuni ce include și un periscop.

Huawei P30 Pro

Trecem rapid și la baterie după care dintr-un motiv sau altul pasul ce implică detașarea ecranului este sărit. Urmează reasamblarea și aflăm că lipiciul vechi de pe spatele telefonului trebuie eliminat complet înainte de aplicarea celui nou, asta pentru o lipire perfectă și păstrarea capabilităților de rezistență la apă.

Pentru a se asigura că telefonul este complet etanș în spate, se folosește și o presă specială. Huawei P30 Pro pare a fi ușor de reparat, componentele fiind dispuse într-un stil modular, dar cu toate acestea e nevoie de mare grijă pentru că unele componente pot fi afectate din greșeală de uneltele folosite la teardown.

Huawei P30 Pro este acum disponibil în stocul magazinelor de pe plan local, prețurile practicate de către retaileri fiind afișate într-un articol dedicat Preț și disponibilitate. Unboxing-ul nostru îl găsiți aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×