Apple pierde procesul pentru numele iPhone În Mexic; Compania iFone câștigă!

1.665 ori
<b>Apple pierde procesul pentru numele iPhone În Mexic; Compania iFone câștigă!</b>E știut faptul că iPhone și iPad sunt nume care existau chiar înainte ca Apple să lanseze terminalele cu acest branding. iPhone era un produs al celor de la Cisco, iar iPad era un computer al Proview, companie chineză. Dacă problema cu Cisco a fost...

E știut faptul că iPhone și iPad sunt nume care existau chiar înainte ca Apple să lanseze terminalele cu acest branding. iPhone era un produs al celor de la Cisco, iar iPad era un computer al Proview, companie chineză. Dacă problema cu Cisco a fost rezolvată prin proces și cea cu Proview prin metode similare, ei acum vine o companie din Mexic cu o plângere similară... și câștigă!

Aparent în Mexic există o companie de telefonie numită iFone, care folosește acest nume de ani buni, cu mult înainte ca Apple să lanseze iPhone. Compania din Cupertino a încercat să forțeze iFone să își abandoneze numele, dar la tribunal au avut câștig de cauză mexicanii. Ani de acțiuni legale au trecut, dar cele mai noi decizii de la tribunal au fost în favoarea iFone. Celor de la Apple li s-a interzis să continue vânzarea lui iPhone sub acest nume, iar dacă doresc să continue vânzările în Mexic, ar putea fi nevoie de un nou branding.

Evident, ar putea fi vorba de ceva simplu, precum "Apple iPhone", care ar evita problemele cu drepturile de autor, se pare. Totuși asta înseamnă sute de mii, dacă nu milioane de cutii, accesorii și ambalaje cu imprimeu "Apple iPhone", special create pentru Mexic. Va fi Apple de acord cu așa ceva?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×