Apple iWatch va sosi În două variante de diagonală, va avea NFC, conform Wall Street Journal

785 ori
<b>Apple iWatch va sosi În două variante de diagonală, va avea NFC, conform Wall Street Journal</b>Au început să apară tot mai multe zvonuri legate de o presupusă lansare a lui Apple iWatch săptămâna viitoare, pe 9 septembrie, împreună cu iPhone 6. Azi aflăm de la cei de la Wall Street Journal, că primul smartwatch Apple ar putea avea două...

Au început să apară tot mai multe zvonuri legate de o presupusă lansare a lui Apple iWatch săptămâna viitoare, pe 9 septembrie, împreună cu iPhone 6. Azi aflăm de la cei de la Wall Street Journal, că primul smartwatch Apple ar putea avea două dimensiuni diferite și NFC la bord.

Există surse care afirmă că totuși ceasul se va lansa în 2015, iar includerea NFC este realizată pentru a face plățile mobile mai accesibile. Ne așteptăm și la numeroase funcții legate de sănătate și fitness pe acest model, iar WSJ afirmă că iWatch va sosi în două versiuni cu ecran curbat și modalități de detectare a activităților fizice. Dacă mă întrebați pe mine, eu zic că Apple ar da lovitura cu o funcție de monitorizare a tensiunii arteriale.

Cu o societate care mănâncă prost, dar e și îngrijorată legat de sănătate, un ceas ca iWatch ar fi cumpărat mai ales pentru acest scop. Dacă detectarea pulsului se face destul de ușor, prin iluminarea capilarelor, cu tensiunea e ceva mai greu, asta dacă Apple nu a colaborat cu vreun gigant din industria medicală, pentru a avea acces la noutăți.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×