iPad Air 2 se lansează pe 9 septembrie cu iPhone 6, va sosi cu Touch ID

953 ori
<b>iPad Air 2 se lansează pe 9 septembrie cu iPhone 6, va sosi cu Touch ID</b>Pe 9 septembrie fanii Apple vor fi cu privirea ațintită pe web, sperând să prindă un livestream cu debutul lui iPhone 6. în aceeași zi ar putea debuta și alte terminale, precum iPad Air 2, dacă ne luăm după un reputat analist. &nbsp; El afirmă...

Pe 9 septembrie fanii Apple vor fi cu privirea ațintită pe web, sperând să prindă un livestream cu debutul lui iPhone 6. în aceeași zi ar putea debuta și alte terminale, precum iPad Air 2, dacă ne luăm după un reputat analist.

El afirmă că nouă tableta flagship de la Apple va aduce doar mici modificări la capitolul hardware, printre care se numără și includerea scannerului de amprente Touch ID. E vorba despre analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care afirmă că iPad Air 2 va sosi marți, împreună cu iPhone 6 și iWatch. Analistul scrie că doar iPad Air 2 va primi upgrade-uri hardware, în vreme ce iPad Mini Retina nu va avea parte de prea multe modificări.

Pe iPad Air 2 așteptam noul procesor Apple A8, un ecran cu protecție anti reflexie și o nouă varianta de culoare aurie. Teoretic scannerul de amprente ar trebui să ajungă și pe iPad Mini 3, iar cu ceva vreme în urma aflasem că terminalele cu ecran mare ar putea primi și camere noi, de 8 megapixeli. Vom afla peste doar 3 zile!

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×