Apple lansează iOS 11 Developer Beta 2, cu mod DND la volan, selecţie de text din notificări şi altele; Iată changelog-ul

Autor:  | Publicat în:  Apple  iOS 1.093 ori
<b>Apple lansează iOS 11 Developer Beta 2, cu mod DND la volan, selecţie de text din notificări şi altele; Iată changelog-ul</b>iOS 11 Developer Beta 2 tocmai a devenit disponibil în ultimele ore şi aduce un changelog destul de stufos şi noutăţi importante. Prima versiune debutase pe 5 iunie, odată cu conferinţa Apple WWDC 2017 şi acum că a trecut ceva timp a venit momentul

iOS 11 Developer Beta 2 tocmai a devenit disponibil în ultimele ore şi aduce un changelog destul de stufos şi noutăţi importante. Prima versiune debutase pe 5 iunie, odată cu conferinţa Apple WWDC 2017 şi acum că a trecut ceva timp a venit momentul primelor update-uri şi a completării funcţionalităţii. Aflaţi ce e nou în acest release mai jos.

E vorba despre optimizare şi noutăţi la nivel de notificări, de utilizare a telefonului la volan, plus modificări la nivel de zona Dock pe iPad. Iată cum arată lista cu noutăţi:

  • Mod Do Not Disturb la volan: acum există în Setări un tab "Do Not Disturb While Driving". Cu această funcţie activată, telefonul va identifica momentul când se afla într-un vehicul şi va limita notificările în timpul călătoriei. Apelurile vor putea fi preluate doar dacă telefonul e conectat la un hands free sau la sistemul Bluetooth al automobilului.
  • Selecţie text din notificări: se poate acum selecta şi copia text din notificări
  • Funcţii experimentale în Safari: Printre ele se număra Link Preload, Constant Properties, Viewport Fit şi WebGPU.
  • Control Center: toggle-ul Bluetooth din Control Center vă va deconecta de la un terminal cu care aţi făcut pairing şi nu va dezactiva de tot Bluetooth la apăsare. Veţi putea şi dezactiva funcţia de "swipe în sus pentru a deschide" a lui Control Center în vreme ce aflaţi într-o aplicaţie.
  • iPad Dock: se poate dezactiva acum opţiunea "Show Recents", care afişează aplicaţiile folosite recent în zona Dock de pe iPad. Singurele aplicaţii care mai apar în Dock sunt cele pe care le adăugaţi chiar voi.
  • Save to Files: puteţi acum să salvaţi documente, fotografii şi alte fişiere direct în aplicaţia Files.
  • Dictation: există suport pentru dictare în dialect Hindi.
  • Lockscreen: există un nou efect de blur aplicat atunci când trageţi în jos de lockscreen, cu o nouă animaţie.

iOS 11 e disponibil doar pentru dezvoltatori deocamdată, iar beta testerii se vor putea juca cu el de la finalul acestei luni. Aşteptam alte câteva versiuni beta până ce vine cea finală la toamnă.

 

 

 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×