Iată ce funcţii aşteptăm de la iOS 11 săptămâna viitoare: Siri evoluat, schimbare de UI şi altele (Video)

2.331 ori
<b>Iată ce funcţii aşteptăm de la iOS 11 săptămâna viitoare: Siri evoluat, schimbare de UI şi altele (Video)</b>Săptămâna viitoare în perioada 5 - 9 iunie are loc conferința dezvoltatorilor Apple WWDC 2017 și aici vom avea parte și de un eveniment Keynote de deschidere. Vom afla detalii despre noutățile pe care gigantul din Cupertino ni le-a pregătit și totodată

Pe 5 iunie debutează WWDC 2017, conferinţa Apple axată pe software şi destinată dezvoltatorilor din toată lumea. E punctul zero pentru toate noutăţile legate de iOS şi MacOS şi ca atare ar trebui să vedem cea mai nouă versiune a platformei mobile pentru iPhone şi iPad acolo. iOS 11 ar trebui să fie lansat în beta în zilele următoare şi mai jos găsiţi toate zvonurile despre acest nou release. 

iOS 11

YouTuber-ul EveryThingApplePro a strâns câteva zvonuri şi speculaţii legate de platformă. Cea mai mare modificare adusă de iOS 11 este cea la nivel vizual. De la iOS 7 nu s-a mai produs o schimbare majoră, de la acel skeumorphic design de acum 4 ani. Sursele afirmă că vom vedea noi modalităţi de navigare, iconuri şi animaţii. Se pare că Apple se va axa pe ecranele mari şi pe simplitate. O paralelă este făcută cu evoluţia lui Apple Maps în ultimii ani.

iOS 11 aduce şi renunţarea la suport 32 bit, lăsând în urmă terminale ca iPad Mini 2 şi iPhone 5, plus sute de mii de aplicaţii din App Store. Noi emoji-uri şi wallpaper-uri vor fi incluse, iar Siri ar trebui să primească un upgrade însemnat. Siri a cam rămas în urma rivalilor de la Google, Amazon şi Cortana, mai ales la naturaleţea feedback-ului vocal, care sună cam robotic.
 
Acum va oferi extra informaţii contextuale, integrare mai profundă cu serviciile şi aplicaţiile iOS şi un răspuns mai natural la întrebările noastre. Acestea sunt câteva dintre scăpări şi eu spun că ar fi binevenită şi o integrare a rezoluţiei filmărilor în interfaţa camerei şi nu în Settings. Aflaţi mai multe posibile funcţii din iOS 11 în clipul de mai sus.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×