Apple lanseaza iPhone OS 3.1.2

1.351 ori
<b>Apple lanseaza iPhone OS 3.1.2</b>Apple a lansat ieri versiunea 3.1.2 a lui iPhone OS, rezolvand cateva buguri, care stau in calea bunei functionari a telefonului. Update-ul este atat de minor, incat nici nu va fi nevoie sa restartati iPhone-ul. &nbsp; Datele oficiale oferite de Apple...

Apple a lansat ieri versiunea 3.1.2 a lui iPhone OS, rezolvand cateva buguri, care stau in calea bunei functionari a telefonului. Update-ul este atat de minor, incat nici nu va fi nevoie sa restartati iPhone-ul.

Datele oficiale oferite de Apple afirma ca sunt rezolvate in special 3 buguri ale terminalului, care nu par foarte grave, dar sunt totusi destul de importante. Printre modificarile aduse de noul OS se numara rezolvarea problemei modului "sleep", care facea ca telefonul sa nu mai poata iesi din acest mod de functionare.

Update-ul mai rezolva si un bug care intrerupea orice fel de semnal al retelei, pana ce iPhone-ul era restartat. In cele din urma, aflam si ca un bug care cauza blocarea terminalului in timpul streamingului video a fost corectat, tot prin intermediul lui iPhone OS 3.1.2. Acest nou software este compaitibil cu iPhone, iPhone 3G si iPhone 3GS, iar update-ul se realizeaza conectand telefonul la PC, prin intermediul lui iTunes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×