Apple lucrează la o tehnologie de interacțiune prin gesturi pentru un viitor iPhone; Se propun și display-uri curbate

635 ori
<b>Apple lucrează la o tehnologie de interacțiune prin gesturi pentru un viitor iPhone; Se propun și display-uri curbate</b>Prin intermediul brevetelor aflăm ce au de gând să ofere companiile din zona smartphone de pe piață în viitor, de multe ori fiind vorba despre tehnologii deosebite. Astăzi descoperim că americanii de la Apple au planuri mari pentru anii ce vin

Companiile din zona smartphone se află constant în căutarea de noi tehnologii menite pentru smartphone-urile viitorului și multe dintre acestea ni se prezintă sub formă de preview prin intermediul numeroaselor brevete ajunse publice. Printre firmele de pe această listă se află și Apple, gigant american care are de gând să aducă interacțiunea prin gesturi pe viitoarele terminale iPhone ce vor sosi în 2020.

Potrivit unui raport marca Bloomberg, se pare că Apple lucrează la o tehnologie care ne va permite interacțiunea cu iPhone-ul folosind gesturi presetate, asta fără a fi nevoie de a atinge device-ul în vreun fel. Aparent, senzorii necesari pentru urmărirea gesturilor realizate de către utilizatori vor fi integrați chiar în display.

Această tehnologie ar urma să debuteze comercial peste aproximativ 2 ani și mai aflăm că Apple ne pregătește și display-uri curbate care vor sosi peste 3 ani. Printre alte tehnologii marca Apple vehiculate de-a lungul anilor am mai avut lentilele interschimbabile, dar și o baterie capabilă să fie încărcată la soare. Greu de zis dacă noile tehnologii despre care am aflat astăzi vor ajunge sau nu realitate vreodată..

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×