Meizu Pro 6 se afișează într-o galerie cuprinzătoare de fotografii; lansarea ar putea fi foarte aproape

Autor:  | Publicat în:  Meizu 1.046 ori
<b>Meizu Pro 6 se afișează într-o galerie cuprinzătoare de fotografii; lansarea ar putea fi foarte aproape</b>Meizu Pro 6 este un smartphone ce a creat controverse &icirc;n ultimele săptăm&acirc;ni, și asta datorită unor fotografii ajunse pe web. Deși mulți au crezut că &icirc;n imagini&nbsp;este vorba&nbsp;carcasa lui iPhone 7, ulterior chiar oficialii...

Meizu Pro 6 este un smartphone ce a creat controverse în ultimele săptămâni, și asta datorită unor fotografii ajunse pe web. Deși mulți au crezut că în imagini este vorba carcasa lui iPhone 7, ulterior chiar oficialii companiei chineze ne-au dezvăluit că Meizu Pro 6 este de fapt telefonul afișat aici.

Cu toate că nu avem o dată de lansare, se pare că leak-urile cu noul telefon continuă a-și face apariția pe internet. Astăzi primim o galerie întreagă de fotografii ce ne prezintă noul smartphone aproape din toate unghiurile posibile, materiale care ar putea sugera totodată și faptul că lansarea se apropie.

Din punct de vedere hardware, s-ar părea că acest smartphone va sosi cu un display Full HD, cu un procesor deca-core MediaTek Helio X25 de 2.0 GHz, dar și cu 4 GB memorie RAM. Avem și 32 GB spațiu intern de stocare, o cameră foto principală de 20 megapixeli cu suport pentru captură 4K Ultra HD și o cameră selfie de 5 megapixeli.

De asemenea, se pare că noul telefon va opta pentru o diagonală redusă de doar 4.6 inch, detaliu ce este în mare parte prezentat și de către fotografiile de astăzi. Desigur, la pachet cu Meizu Pro 6 va sosi și sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×