Apple Newton, intre iPhone si laptop?

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.296 ori
<b>Apple Newton, intre iPhone si laptop?</b>Apple ar face o miscare excelenta reimplementand produsul de nisa al anilor trecuti, PDA-ul care a cunoscut succesul la vremea sa, pe numele sau Apple Newton. Gadgetul, in forma sa moderna ar fi doar un... iPhone mai mare! Vom avea de-a face cu un...

Apple ar face o miscare excelenta reimplementand produsul de nisa al anilor trecuti, PDA-ul care a cunoscut succesul la vremea sa, pe numele sau Apple Newton. Gadgetul, in forma sa moderna ar fi doar un... iPhone mai mare!

Vom avea de-a face cu un supercomputer mobil din cate se pare, daca Apple va lua in calcul aceasta idee. Zvonurile afirma ca se doreste reinventarea lui Newton, chiar daca acest lucru presupune lansarea unui iPhone supradimensionat. Nu vom vedea un nou telefon mobil pe piata, dar totusi un terminal mobil destul de competitiv. Conform acelorasi zvonuri, terminalul va fi dotat cu un display cu diagonala de 5.2 inch, un multi-touch din cate se pare, creat astfel incat sa fie tinut in mana in felul in care tinem o consola PlayStation Portable.

Apple si-a aratat interesul in a folosi display-ul de 5.2 inch si rezolutie de 800 x 480 pixeli de la Balda, care pare a fi furnizorul de ecrane multi-touch al companiei. Vom vedea un Newton in actiune in cea de-a doua jumatate a anului viitor, probabil echipat cu procesorul Intel Silverthorne, pe care Apple a promis ca-l va folosi la un terminal lansat curand. Este de asemenea foarte probabil ca sistemul de operare ales pentru gadget sa fie Mac OSX Leopard, dar vom beneficia de mai multe informatii despre Apple Newton, de abia in cadrul showului MacWorld Expo.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×