Apple oferă actualizarea la iOS 7.1, care aduce suport pentru CarPlay, Îmbunătățiri Touch ID și multe altele!

Autor:  | Publicat în:  Apple 943 ori
<b>Apple oferă actualizarea la iOS 7.1, care aduce suport pentru CarPlay, Îmbunătățiri Touch ID și multe altele!</b>Apple a oferit astăzi posesorilor de terminale iOS 7 actualizarea la versiunea 7.1 a acestei platforme. Acest release vine după o perioadă îndelungată de beta testing și e prima actualizare importantă de la lansarea lui iOS 7 din septembrie. &nbsp;...

Apple a oferit astăzi posesorilor de terminale iOS 7 actualizarea la versiunea 7.1 a acestei platforme. Acest release vine după o perioadă îndelungată de beta testing și e prima actualizare importantă de la lansarea lui iOS 7 din septembrie.

Printre punctele cheie ale lui iOS 7.1 se număra îmbunătățiri ale recunoașterii amprentelor prin Touch ID, o rezolvare a problemelor de tip crash și suport CarPlay, funcție lansată săptămâna trecută. Există și unele modificări de ordin vizual, precum taste Shift și Caps Lock modificate în cadrul tastaturii sau iconuri ușor schimbate pentru aplicațiile Phone, FaceTime și Messages.

și Siri a primit o modificare, astfel că puteți controla manual intervalul de ascultare, ținând apăsat butonul Home în vreme ce vorbiți și dând drumul butonului când terminați. iTunes Radio include un câmp de căutare deasupra lui Featured Stations, iar Apple a inclus numeroase sărbători locale în calendarul din iOS 7.

în cele din urmă posesorii de iPhone 4 vor constata o îmbunătățire semnificativă a performanței.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×