Noul HTC One apare Într-un alt video hands-on; acesta va dispune de un slot pentru carduri microSD

992 ori
<b>Noul HTC One apare Într-un alt video hands-on; acesta va dispune de un slot pentru carduri microSD</b>După ce la începutul săptămânii trecute am avut ocazia să îl vedem în acțiune pe Noul HTC One într-un video hands-on de peste 12 minute, iată că acesta își face din nou apariția pe YouTube, dar de data aceasta într-un mini preview. &nbsp;...

După ce la începutul săptămânii trecute am avut ocazia să îl vedem în acțiune pe Noul HTC One într-un video hands-on de peste 12 minute, iată că acesta își face din nou apariția pe YouTube, dar de data aceasta într-un mini preview.

Așa cum precizează și persoana care a creat videoclipul, Noul HTC One va dispune de un slot pentru carduri microSD, funcție pe care nu o regăseam pe versiunea basic a vechii generații. De asemenea, aflăm și faptul că telefonul va sosi atât în varianta de 16, 32, cât și 64 GB.

Se așteaptă ca Noul HTC One să fie lansat oficial peste aproximativ 2 săptămâni, mai precis pe data de 25 martie. Evenimentul cu pricina va avea loc în două locații diferite, în New York și în Londra.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×