Apple ofera iPhone-uri fara abonament, dupa modelul AT&T

1.607 ori
<b>Apple ofera iPhone-uri fara abonament, dupa modelul AT&T</b>Apple a urmat modelul celor de la AT&T, punand in vanzare iPhone-uri fara abonament la un pret destul de mare. Saptamana trecuta, AT&T a anuntat ca planuieste sa puna in vanzare modele iPhone 3G fara abonamente pe 2 ani, la pret de 599, sau 699 dolari....

Apple a urmat modelul celor de la AT&T, punand in vanzare iPhone-uri fara abonament la un pret destul de mare. Saptamana trecuta, AT&T a anuntat ca planuieste sa puna in vanzare modele iPhone 3G fara abonamente pe 2 ani, la pret de 599, sau 699 dolari.

Appleinsider anunta ca Apple vinde deja telefoane cu aceasta oferta la magazinele sale, mutare logica, avand in vedere parteneriatul dintre companii. E greu de crezut ca publicul american va fi tentat de aceste preturi, avand in vedere popularitatea terminalelor ieftine in State, in special pe timp de criza.

Avantajul ar fi faptul ca iPhone-urile nu sunt blocate in reteaua AT&T si suntem siguri ca vom mai vedea alte super-oferte in perioada urmatoare. Motivul este foarte simplu: Apple trebuie sa "scape" de unitatile iPhone 3G, inainte de lansarea noului model in aceasta vara, dupa cum a facut cu primul iPhone in 2008, inainte ca varianta 3G sa apara pe piata.

Via: [News.cnet.com]

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×