HTC Maple, prezentat la CTIA?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.223 ori
<b>HTC Maple, prezentat la CTIA?</b>Conform unor informatii furnizate de Bluetooth SIG, noul HTC Maple este gata de lansare, acest terminal fiind un smartphone Windows Mobile, cu un look ce aminteste de un BlackBerry. Maple este dotat, din cate stim cu un display QVGA de 2.4 inchi, un...

Conform unor informatii furnizate de Bluetooth SIG, noul HTC Maple este gata de lansare, acest terminal fiind un smartphone Windows Mobile, cu un look ce aminteste de un BlackBerry.

Maple este dotat, din cate stim cu un display QVGA de 2.4 inchi, un procesor Qualcomm 7228 la 528 MHz, o camera de 2 megapixeli, 156 MB RAM si 256 MB ROM. Zvonurile afirma ca HTC va prezenta acest terminal in cadrul showului CTIA, care debuteaza chiar astazi.

Este greu de crezut ca un astfel de handset va face furori, avand in vedere designul sau deloc nou si faptul ca ecranul sau este unul non-touch. Sa fie acest primul HTC "low end" cu pret scazut, pe care il asteptam?

Via: [Uberphones.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×