Apple oprește concediile angajaților În luna septembrie, semn că atunci vor sosi noile produse

Autor:  | Publicat în:  Apple 696 ori
<b>Apple oprește concediile angajaților În luna septembrie, semn că atunci vor sosi noile produse</b>Apple a început să oprească din concediile angajaților săi din retail în Germania pentru luna septembrie, semn că atunci vor avea loc lansări importante. Cel mai probabil e vorba despre faimosul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar și noi iPad-uri...

Apple a început să oprească din concediile angajaților săi din retail în Germania pentru luna septembrie, semn că atunci vor avea loc lansări importante. Cel mai probabil e vorba despre faimosul iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch, dar și noi iPad-uri și poate și un iWatch.

Informațiile vin direct din Germania, iar astfel de mutări au mai fost realizate de Apple pe tot globul, în întregul său lanț de retail. Anul trecut, Apple a oprit de la concedii angajații AppleCare între 15 și 28 septembrie, cu ocazia lansării lui iPhone 5s, 5c și iOS 7. Vă reamintesc că așteptăm noul iPhone să apară la toamnă, iar o versiune phablet de 5.5 inch să debuteze la câteva luni după sau în cel mai rău caz în 2015, din cauza problemelor de producție.

Apple va deschide și o nouă reprezentanta în Hanovra, Germania, tot în această toamnă. Acesta ar fi magazinul cu numărul 14 al companiei în această țară, după edificii arătoase în Dusseldorf, Berlin și Frankfurt. Ați pregătit pușculițele pentru septembrie? Cât credeți că va costa iPhone 6 la noi? Aș merge pe 3500 - 4000 de lei preț inițial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×