Samsung Galaxy S5 debutează pe roz În Japonia, arată ca o bomboană

2.088 ori
<b>Samsung Galaxy S5 debutează pe roz În Japonia, arată ca o bomboană</b>Samsung Galaxy S5 tocmai a debutat în versiunea "sweet Pink" în Japonia, prin operatorul NTT DoCoMo. Terminalul era deja disponibil în câteva nuanțe fascinante, precum auriu cupru sau electric blue, dar această nuanță de roz chiar îți atrage...

Samsung Galaxy S5 tocmai a debutat în versiunea "sweet Pink" în Japonia, prin operatorul NTT DoCoMo. Terminalul era deja disponibil în câteva nuanțe fascinante, precum auriu cupru sau electric blue, dar această nuanță de roz chiar îți atrage privirea.

E vorba aici despre versiunea Galaxy S5 SC-04F, care în mare e identică față de cea internațională. Modificările includ suport Xi LTE, cu download de 150 Mbps, VoLTE (voice over LTE) și suport FOMA, 1SEg și NOTTV (toate 3 standarduri TV mobile din Asia). Acest model mai vine și cu o funcție de încărcare rapidă, care necesită un încărcător special, care aduce bateria la 1800 mAh în doar o singură oră.

Varianta internațională nu are parte de această funcție, din păcate. Modelul "bomboană" poate fi comandat pe 15 mai de către publicul din Japonia, prin operatorul NTT DoCoMo. Ar fi interesant de văzut și un model de S5 care schimba și culoarea zonei frontale și eventual unul fără branding de operator atât de pronunțat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×