Apple patenteaza tastatura inteligenta pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.060 ori
<b>Apple patenteaza tastatura inteligenta pentru iPhone</b>Tragand concluziile potrivite din razboiul Mac-Windows, Apple afiseaza precautie extrema cand vine vorba de inovatii in ce priveste user interface-ul cu care este dotat iPhone. Iata patentul pentru tastatura inteligenta a lui Jesus Phone: Patentul acopera...

Tragand concluziile potrivite din razboiul Mac-Windows, Apple afiseaza precautie extrema cand vine vorba de inovatii in ce priveste user interface-ul cu care este dotat iPhone. Iata patentul pentru tastatura inteligenta a lui Jesus Phone:

Patentul acopera diferite layout-uri ale tastaturii multi-touch, caracteristici ale tastaturii, sistemul de predictie a inputului de text si tehnicile de recomandare a cuvintelor tastate. De asemenea in cadrul aceluiasi etern patent descoperim efecte vizuale care fac tastarea mai usoara si capacitatea de multi selectie a icon-urilor. Evident, este doar vorba despre un patent la ora actuala si nu suntem inca siguri cate feature-uri vor fi aprobate de biroul de patentare.

Totusi este de mentionat faptul ca exista 136 de inovatii doar la capitolul interfata in acest patent, deci chiar daca unele dintre ele nu vor fi aprobate, o mare parte din cele ce confera functionalitate lui iPhone vor fi greu de copiat. Odata cu aprobarea patentului vom vedea cu siguranta noi procese, prin care competitorii Apple vor fi siliti sa recunoasca au folosit feature-uri specifice lui iPhone in designul terminalelor lor.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×