Apple patenteaza tastatura inteligenta pentru iPhone

1.098 ori
<b>Apple patenteaza tastatura inteligenta pentru iPhone</b>Tragand concluziile potrivite din razboiul Mac-Windows, Apple afiseaza precautie extrema cand vine vorba de inovatii in ce priveste user interface-ul cu care este dotat iPhone. Iata patentul pentru tastatura inteligenta a lui Jesus Phone: Patentul acopera...

Tragand concluziile potrivite din razboiul Mac-Windows, Apple afiseaza precautie extrema cand vine vorba de inovatii in ce priveste user interface-ul cu care este dotat iPhone. Iata patentul pentru tastatura inteligenta a lui Jesus Phone:

Patentul acopera diferite layout-uri ale tastaturii multi-touch, caracteristici ale tastaturii, sistemul de predictie a inputului de text si tehnicile de recomandare a cuvintelor tastate. De asemenea in cadrul aceluiasi etern patent descoperim efecte vizuale care fac tastarea mai usoara si capacitatea de multi selectie a icon-urilor. Evident, este doar vorba despre un patent la ora actuala si nu suntem inca siguri cate feature-uri vor fi aprobate de biroul de patentare.

Totusi este de mentionat faptul ca exista 136 de inovatii doar la capitolul interfata in acest patent, deci chiar daca unele dintre ele nu vor fi aprobate, o mare parte din cele ce confera functionalitate lui iPhone vor fi greu de copiat. Odata cu aprobarea patentului vom vedea cu siguranta noi procese, prin care competitorii Apple vor fi siliti sa recunoasca au folosit feature-uri specifice lui iPhone in designul terminalelor lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×