Apple penalizează cu 50 de milioane de dolari fiecare scurgere de informații a partenerilor săi

648 ori
<b>Apple penalizează cu 50 de milioane de dolari fiecare scurgere de informații a partenerilor săi</b>Odată cu falimentul celor de la GT Advanced Technologies, producătorii de cristal de safir pentru Apple au ieșit la iveală câteva dintre politicile pe care firmă din Cupertino le aplică în relația cu partenerii săi. Spre exemplu, aceștia sunt...

Odată cu falimentul celor de la GT Advanced Technologies, producătorii de cristal de safir pentru Apple au ieșit la iveală câteva dintre politicile pe care firmă din Cupertino le aplică în relația cu partenerii săi. Spre exemplu, aceștia sunt penalizați cu zeci de milioane de dolari pentru leakuri de produse sau tehnologii.

Despre "amendă" au scris cei de la Financial Times și se pare că suma poate fi repetată dacă și "infracțiunea" se repetă. De remarcat că GT Advanced Technologies considera că a fost tratată nedrept în relația cu Apple, care ar fi contribuit la falimentul său. Până și contractul de confidențialitate între cele două companii este confidențial și sunt probleme în dezvăluirea sa, chiar și către investitori.

GT Advanced avea un contract de 578 de milioane de dolari cu Apple în urmă cu un an, urmând să furnizeze produse din safir sintetic. Materialul rezistent la zgârieturi e folosit deja pentru senzorul Touch ID și pentru lentila camerei care iese în relief pe handset. GT și-a închis fabricile din Arizona și Massachusetts, ceea ce înseamnă cam 890 de joburi pierdute.

Oare ce alte secrete murdare despre relația Apple cu partenerii săi vom mai afla în aceste zile?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×