Apple Pencil aduce un nou nivel de interacţiune cu iPad Pro, vine cu o acuratețe ridicată (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.171 ori
<b>Apple Pencil aduce un nou nivel de interacţiune cu iPad Pro, vine cu o acuratețe ridicată (Video)</b>Odată cu iPad Pro a fost anunţat ieri seară şi Apple Pencil, deja controversatul stylus al celor de la Apple. Accesoriul este detaliat de vocea calmă şi britanică a lui Jony Ive &icirc;n clipul de mai jos. Hai să vedem ce noutăţi aduce acest...

Odată cu iPad Pro a fost anunţat ieri seară şi Apple Pencil, deja controversatul stylus al celor de la Apple. Accesoriul este detaliat de vocea calmă şi britanică a lui Jony Ive în clipul de mai jos. Hai să vedem ce noutăţi aduce acest accesoriu.

Ive afirma că scopul acestui stylus este de a oferi un nou nivel de precizie in input pentru iPad Pro. Nu doar Apple Pencil e cheia aici, ci şi sistemul touch al ecranului lui iPad Pro, astfel încât poate măsura inputul unui "pen" printr-un sistem de scanare mult mai eficient faţă de modele rivale. Există şi senzori incluşi în vârful lui Apple Pencil care conlucreaza cu senzorii de pe tableta pentru a calcula poziţia, inputul sau chiar apăsările greşite.

Semnalele emise de senzori permit calcularea unghiului şi orientării acestui accesoriu. Aparent utilizatorii vor putea folosi simultan şi Apple Pencil şi degetul pe ecran. Latenta e  fantastică şi desenele şi scrisul apar instant pe ecran. Stylusul are un conector Lightning pentru încărcarea direct de la portul lui iPad Pro. În funcţie de puterea apăsării vor fi desenate şi linii mai groase sau mai subţiri.

Ive mai promite şi că veţi putea lucra la nivel de pixel, ceea ce sună mai degrabă ca un text promoţional decât capacitate reală, dar vom vedea asta la test. Cu 15 secunde de încărcare, Apple Pencil poate fi folosit timp de 30 de minute, iar cu o încărcare la maxim 12 ore. Apple a actualizat şi aplicaţia Notes pentru compatibilitate cu Pencil. Produsul costă 99 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×