Un clip promoţional pentru 3D Touch confirmă capacitatea de 1715 mAh a bateriei lui iPhone 6s (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.253 ori
<b>Un clip promoţional pentru 3D Touch confirmă capacitatea de 1715 mAh a bateriei lui iPhone 6s (Video)</b>Sunt 3 lucruri pe care Apple are mai mereu grijă să nu le detalieze c&acirc;nd vine vorba de iDevice-uri: capacitatea bateriei, numărul de core-uri ale procesorului şi cantitatea de RAM. De obicei aflăm t&acirc;rziu care e capacitatea bateriei, mai...

Sunt 3 lucruri pe care Apple are mai mereu grijă să nu le detalieze când vine vorba de iDevice-uri: capacitatea bateriei, numărul de core-uri ale procesorului şi cantitatea de RAM. De obicei aflăm târziu care e capacitatea bateriei, mai ales după un teardown ca la carte al unui iPhone sau iPad. Ei bine, în cazul lui iPhone 6s am aflat prematur capacitatea printr-o scăpare chiar de la Apple.

Se pare că într-un clip promoţional al companiei din Cupertino cu privire la 3D Touch se vede inscripţia de 1715 mAh pe bateria noului smartphone. iPhone 6 avea o baterie de 1810 mAh şi la testul nostru de playback video a atins un excelent timp de 11 ore şi 30 de minute, stând bine chiar şi faţă de modele noi ca Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge+. O scădere a capacităţii nu ar trebui să afecteze prea tare aceasta durată, mai ales dacă noul procesor Apple A9 are o administrate mai bună a consumului.

E interesant ca şi zvonurile apărute înainte de lansare menţionau fix această capacitate de 1715 mAh pentru baterie. Aceleaşi zvonuri vorbeau atunci şi despre o unitate de 2750 mAh pe iPhone 6s Plus, faţă de cea de 2910 mAh a modelului de anul trecut. Nu avem confirmarea încă, dar tindem să dăm crezare surselor. Motivul scăderii capacităţii? Nevoia de mai mult spaţiu în sasiu pentru noul "Taptic Engine".

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×