Un clip promoţional pentru 3D Touch confirmă capacitatea de 1715 mAh a bateriei lui iPhone 6s (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.269 ori
<b>Un clip promoţional pentru 3D Touch confirmă capacitatea de 1715 mAh a bateriei lui iPhone 6s (Video)</b>Sunt 3 lucruri pe care Apple are mai mereu grijă să nu le detalieze c&acirc;nd vine vorba de iDevice-uri: capacitatea bateriei, numărul de core-uri ale procesorului şi cantitatea de RAM. De obicei aflăm t&acirc;rziu care e capacitatea bateriei, mai...

Sunt 3 lucruri pe care Apple are mai mereu grijă să nu le detalieze când vine vorba de iDevice-uri: capacitatea bateriei, numărul de core-uri ale procesorului şi cantitatea de RAM. De obicei aflăm târziu care e capacitatea bateriei, mai ales după un teardown ca la carte al unui iPhone sau iPad. Ei bine, în cazul lui iPhone 6s am aflat prematur capacitatea printr-o scăpare chiar de la Apple.

Se pare că într-un clip promoţional al companiei din Cupertino cu privire la 3D Touch se vede inscripţia de 1715 mAh pe bateria noului smartphone. iPhone 6 avea o baterie de 1810 mAh şi la testul nostru de playback video a atins un excelent timp de 11 ore şi 30 de minute, stând bine chiar şi faţă de modele noi ca Galaxy Note 5 sau Galaxy S6 Edge+. O scădere a capacităţii nu ar trebui să afecteze prea tare aceasta durată, mai ales dacă noul procesor Apple A9 are o administrate mai bună a consumului.

E interesant ca şi zvonurile apărute înainte de lansare menţionau fix această capacitate de 1715 mAh pentru baterie. Aceleaşi zvonuri vorbeau atunci şi despre o unitate de 2750 mAh pe iPhone 6s Plus, faţă de cea de 2910 mAh a modelului de anul trecut. Nu avem confirmarea încă, dar tindem să dăm crezare surselor. Motivul scăderii capacităţii? Nevoia de mai mult spaţiu în sasiu pentru noul "Taptic Engine".

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×