Apple pierde brevetul pentru "slide to unlock" În Germania!

1.207 ori
<b>Apple pierde brevetul pentru "slide to unlock" În Germania!</b>Tribunalul Curții Federale pentru Brevete din Germania a decis în această săptămână să invalideze brevetul Apple pentru "slide to unlock", un moment crucial în bătălia cu Android. Apple se baza pe acest brevet pentru a da în judecată...

Tribunalul Curții Federale pentru Brevete din Germania a decis în această săptămână să invalideze brevetul Apple pentru "slide to unlock", un moment crucial în bătălia cu Android. Apple se baza pe acest brevet pentru a da în judecată producătorii de terminale Android.

Glisarea degetului pe ecran pentru a debloca un handset nu este inventată de Apple, tehnologia existând cu câțiva ani înainte să apară primul iPhone. și totuși procesele intentate de Apple pe această temă au pus în dificultate companii precum Samsung sau Motorola. E interesant să vedem că Apple a pierdut în Germania, după ce tot în această țară compania din Cupertino repurtase victorii majore contra Samsung cu un an sau doi în urmă.

Apple a înaintat deja 14 amendamente, încercând să își salveze brevetul, dar tribunalul german a decis că "acțiunea de a debloca un terminal printr-un gest sau o imagine de deblocare" nu e brevetabila în Europa. Evident, există opțiunea unui apel din partea Apple, ceea ce ne și așteptam să facă firmă din Cupertino. Totul a pornit atunci când Apple a cerut interdicția produselor Motorola în Germania, pentru că încalcă brevetul slide to unlock... și iată că acum procesul se întoarce împotriva Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×