Apple pierde procesul contra clonelor sale?! Meizu ar putea avea un caz solid!

1.535 ori
<b>Apple pierde procesul contra clonelor sale?! Meizu ar putea avea un caz solid!</b>știți probabil deja că Meizu este cel mai celebru producător de clone iPhone și printre primele companii chinezești care au realizat astfel de handseturi. Ei bine, după ce Apple a decis să dea în judecată firma chineză, iată că acest proces e...

știți probabil deja că Meizu este cel mai celebru producător de clone iPhone și printre primele companii chinezești care au realizat astfel de handseturi. Ei bine, după ce Apple a decis să dea în judecată firma chineză, iată că acest proces e mai complicat decât credeam și gigantul din Cupertino ar putea chiar să piardă bătălia legală.

Conform celor de la MeizuMe, brevetul Apple pentru iPhone în China este foarte vag și face referire la "un terminal dreptunghiular cu margini rotunjite, un ecran orientat vertical și un terminal cu un buton rotund sub display". Conceptul este atât de vag încât ar putea defini și un televizor sau frigider cu ecran, până la urmă, iar cei de la Apple au fost dați în judecată de către firma Herron Network Information Co recent.

Bănuim că Herron a sărit în ajutorul celor de la Meizu, dând în judecată atât producătorul lui iPhone, cât și Biroul Chinez de Patente. Patentul pentru iPhone în China este prea ambiguu, astfel că el poate fi încălcat de orice mare firmă, iar HTC și LG au lansat la rândul lor produse care se încadrează în descrierea documentelor oficiale (terminale rotunjite cu buton rotund sub display).

Dacă Herron câștigă procesul și anulează patentul, Meizu ar putea învinge în duelul cu Apple și ar putea continua fără probleme producția de clone iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×