John's Phone: telefonul simplist, ideal pentru persoanele În vârstă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.731 ori
<b>John's Phone: telefonul simplist, ideal pentru persoanele În vârstă (Video)</b>Cine ar fi crezut că la ani buni de la inventarea telefonului mobil ni se va părea absurd ca un telefon să nu aibă și funcțiile unui computer? Există totuși utilizatori care doresc ca un handset să facă acel lucru imperativ necesar pentru...

Cine ar fi crezut că la ani buni de la inventarea telefonului mobil ni se va părea absurd ca un telefon să nu aibă și funcțiile unui computer? Există totuși utilizatori care doresc ca un handset să facă acel lucru imperativ necesar pentru telefoane: să apeleze... și atât. Este și cazul lui John's Phone, un telefon simplist, pe care îl puteți admira în experiența hands on de la finalul articolului.

Cu un nume ca John's Phone nici nu trebuie vreun branding sofisticat pentru acest terminal, care printre altele este rezistent la contactul cu apa și vine deblocat în orice rețea. El este compatibil cu orice tip de cartelă SIM și suportă conectivitate quad band, iar bateria sa este o unitate de 1200 mAh, care oferă 3 săptămâni de funcționare în standby și încărcare via USB.

John's Phone

Handsetul integrează și o antenă și suportă funcția speed dial, pentru 10 numere speciale, fiecare având asociată o tastă numerică. Soneria lui John's Phone are un volum ridicat, confirmând încă o dată faptul că acest terminal este ideal pentru cei în vârstă sau cu probleme de auz. Probabil cel mai interesant aspect al acestui telefon care costă 70 de euro (varianta de bază) este faptul că agenda sa este una fizică.

Ce înseamnă agendă fizică? Un soi de carnețel cu pix atașat în partea din spate a telefonului, iar dacă vă interesează accesoriile, John's Phone vă pune la dispoziție și un hands-free. Iată cum se comportă acest handset:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×