Apple pregătește un iPhone 5 multicolor cu carcasă din plastic pentru următoarele luni, avem predicții pentru Întregul 2013!

1.588 ori
<b>Apple pregătește un iPhone 5 multicolor cu carcasă din plastic pentru următoarele luni, avem predicții pentru Întregul 2013!</b>Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities este un soi de vizionar, ale cărui predicții pe 2012 cu privire la Apple s-au adeverit în totalitate. Acum el face predicții pentru 2013, de aceea ar fi bine să ascultăm ce are de zis. Printre produsele pe...

Analistul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities este un soi de vizionar, ale cărui predicții pe 2012 cu privire la Apple s-au adeverit în totalitate. Acum el face predicții pentru 2013, de aceea ar fi bine să ascultăm ce are de zis. Printre produsele pe care Apple le-ar pregăti se pare că se numără și un iPhone 5 cu carcasa colorată.

Lista de produse viitoare Apple în viziunea lui Kuo include și terminalul iPhone 5S, dar și acest iPhone 5 cu carcasa colorată din plastic. Aveți în imaginea de mai jos și o listă trimestriala cu lansări Apple pe acest an și se pare că vom vedea și un nou MacBook Air și un iPod Touch 5 modificat, plus un nou iPod nano. iPhone 5S ar urma să aibă o baterie mai mare, să fie puțin mai gros și să cântărească mai mult. Probabil va avea și un procesor mai bun și mai mult RAM.

Apple pregătește un iPhone 5 multicolor cu carcasă din plastic pentru următoarele luni, avem predicții pentru Întregul 2013!

Interesant e că analistul pare sigur că odată cu iPhone 5S va debuta și un nou iPhone 5 cu design schimbat și aceste carcase din plastic multicolore. Ideea este de a menține costul scăzut, înlocuind aluminiul cu plasticul, deci e posibil să fie vorba aici despre acel "iPhone pentru mase". Prețul noului iPhone 5 ar fi între 350 și 450 de dolari fără abonament, deci accesibil. Credeți că e posibilă o astfel de lansare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×