Următorul ASUS PadFone ar putea fi bazat pe Windows Phone/Windows 8

1.333 ori
<b>Următorul ASUS PadFone ar putea fi bazat pe Windows Phone/Windows 8</b>Cu câteva luni în urmă, atunci când PadFone 2 nici nu se lansase încă, au început să apară deja zvonuri că ASUS ar lucra la PadFone 3. Nu am mai auzit nimic de atunci, iar astăzi apare o nouă teorie: ASUS și-ar fi arătat interesul pentru...

Cu câteva luni în urmă, atunci când PadFone 2 nici nu se lansase încă, au început să apară deja zvonuri că ASUS ar lucra la PadFone 3. Nu am mai auzit nimic de atunci, iar astăzi apare o nouă teorie: ASUS și-ar fi arătat interesul pentru producerea unui handset Windows Phone, sau chiar a unui PadFone cu Windows 8.

Informațiile au apărut într-un interviu cu Wall Street Journal, Benson Lin, vicepreședinte corporate pe zona de comunicații la ASUS fiind cel care a răspuns la întrebări. El a declarat că firma pentru care lucrează e "interesată să producă modele Windows Phone", dar nu există încă planuri certe. Același Lin ar fi spus că i se pare că ideea de PadFone s-ar putea aplica cu succes și pe Windows. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest produs, ASUS PadFone implica un smartphone care se introduce printr-o fantă într-o tabletă și interacționează cu aceasta, oferindu-i procesorul, camera, stocarea și RAM-ul necesar pentru funcționare.

Specificațiile Microsoft pentru Windows Phone și Windows 8 sunt stricte, de aceea n-am văzut până acum terminale Windows Phone 8 de 7 sau 10 inch, sau device-uri Windows 8 de 4 sau 5 inch. Se zvonește totuși că update-ul Windows Blue va schimba acest lucru, aducând Windows 8 pe diagonale mai mici, iar asta se va întâmpla la mijlocul acestui an.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×