Următorul ASUS PadFone ar putea fi bazat pe Windows Phone/Windows 8

1.372 ori
<b>Următorul ASUS PadFone ar putea fi bazat pe Windows Phone/Windows 8</b>Cu câteva luni în urmă, atunci când PadFone 2 nici nu se lansase încă, au început să apară deja zvonuri că ASUS ar lucra la PadFone 3. Nu am mai auzit nimic de atunci, iar astăzi apare o nouă teorie: ASUS și-ar fi arătat interesul pentru...

Cu câteva luni în urmă, atunci când PadFone 2 nici nu se lansase încă, au început să apară deja zvonuri că ASUS ar lucra la PadFone 3. Nu am mai auzit nimic de atunci, iar astăzi apare o nouă teorie: ASUS și-ar fi arătat interesul pentru producerea unui handset Windows Phone, sau chiar a unui PadFone cu Windows 8.

Informațiile au apărut într-un interviu cu Wall Street Journal, Benson Lin, vicepreședinte corporate pe zona de comunicații la ASUS fiind cel care a răspuns la întrebări. El a declarat că firma pentru care lucrează e "interesată să producă modele Windows Phone", dar nu există încă planuri certe. Același Lin ar fi spus că i se pare că ideea de PadFone s-ar putea aplica cu succes și pe Windows. Pentru cei care nu sunt familiarizați cu acest produs, ASUS PadFone implica un smartphone care se introduce printr-o fantă într-o tabletă și interacționează cu aceasta, oferindu-i procesorul, camera, stocarea și RAM-ul necesar pentru funcționare.

Specificațiile Microsoft pentru Windows Phone și Windows 8 sunt stricte, de aceea n-am văzut până acum terminale Windows Phone 8 de 7 sau 10 inch, sau device-uri Windows 8 de 4 sau 5 inch. Se zvonește totuși că update-ul Windows Blue va schimba acest lucru, aducând Windows 8 pe diagonale mai mici, iar asta se va întâmpla la mijlocul acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×