Apple ar urma să vândă 100 de milioane de unităţi ale noului iPhone de 6.1 inch, conform analiştilor; Preţul nu va fi rău!

Autor:  | Publicat în:  Apple 904 ori
<b>Apple ar urma să vândă 100 de milioane de unităţi ale noului iPhone de 6.1 inch, conform analiştilor; Preţul nu va fi rău!</b>Deși încă nelansat, smartphone-ul Apple de 6.1 inch pregătit pentru acest an are deja estimări de livrări din partea analiștilor de pe piață. Aceștia declară faptul că peste 100 milioane de unități ale acestui terminal vor fi comercializate și că

Analiştii au întotdeauna informaţii despre produse nelansate încă şi pot specula lejer cu privire la vânzări, livrări şi evoluţia acelor produse. Ca atare spectrul unui iPhone mare, de peste 6 inch în diagonală pluteşte deasupra noastă de ceva vreme. Azi i se prezic şi vânzări generoase, detaliate mai jos.

Portofoliul de telefoane Apple pe 2018 ar include un smartphone cu ecran IPS LCD de 6.1 inch printre altele, care va avea un look similar cu iPhone X, cu acel "full scren design", dar preţul va fi mai accesibil de această dată, la nivel de iPhone 8 chiar. Se vehiculează suma de 699 dolari pentru acest model. Terminalul va folosi o ramă din aluminiu şi nu oţel inoxidabil, dar va arăta totuşi ca un produs high end.

KGI Securities consideră că acest terminal ar ajunge la 100 de milioane de unităţi vândute, datorită preţului în special. Dacă numărul vi se pare mare, trebuie să ştiţi că doar în perioada sărbătorilor de iarnă Apple a vândut 77.3 milioane de iPhone-uri. Analistul KGI Securities, Ming-Chi Kuo se aşteaptă ca iPhone X să livreze un total de 62 de milioane de unităţi pe parcursul ciclului său de viaţă.

Mai mult decât atât Kuo se aşteaptă ca producţia sa să înceteze în această vară. iPhone-ul de 6.1 inch nu va fi singurul terminal nou din 2018, iar sursele afirmă şi că vom vedea un iPhone X Plus de 6.5 inch cu ecran OLED şi un iPhone X de generaţie a doua, cu hardware mai bun. Toate cele 3 telefoane vor avea mecanism Face ID şi breton, iar cel de 6.1 inch nu va avea cameră duală şi nici suport 3D Touch, pentru a reduce din preţ.

Practic, ar fi o ofertă "de buget", eventual acel iPhone SE 2 despre care se vorbeşte în ultima vreme, deşi nu prea se califică în zona SE, care scade sub 500 de dolari teoretic.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×