Apple pregătește schimbări importante privind iTunes

Autor:  | Publicat în:  Apple 684 ori
<b>Apple pregătește schimbări importante privind iTunes</b>Descoperim astăzi o veste deosebită, aceea că Apple va renunța la formatul iTunes LP pentru albumele multimedia începând din această lună, informația fiind confirmată prin intermediul unei scrisori interne semnată chiar de către echipa iTunes

În perioada târgului de tehnologie MWC 2018 nu prea am mai auzit menționat numele Apple, dar astăzi gigantul tech revine în centrul atenției prin intermediul publicației britanice Metro.co.uk ce a pus mâna pe o informație exclusivă.

Se pare că publicația a avut șansa de a citi un e-mail trimis de Apple către cei din industria muzicală, anunțând pe această cale faptul că din această lună se va renunța la formatul iTunes LP din iTunes. Acest format ce debuta în anul 2009 reprezenta modalitate prin care utilizatorii puteau beneficia de o experiență interactivă la redarea melodiilor preferate, compania americană încurajând achiziția unui album complet decât cumpărarea melodiilor separat.

Cu toate că la auzul acestei vești ne gândim la probabilitatea ca Apple să aibă în plan închiderea iTunes, se pare că pentru moment nu sunt destule dovezi în acest sens și nu vom afla prea curând care sunt planurile companiei conduse de Tim Cook. Unii experți din industria muzicală susțin că Apple ar dori oprirea descărcărilor și achiziției de melodii din iTunes cu scopul de a promova serviciul de streaming Apple Music.

Nu se știe exact cum stau lucrurile, motiv pentru care vom urmări cu atenție subiectul în perioada următoare. Poate că Apple are de gând să ofere o clarificare chiar la WWDC 2018, conferință a dezvoltatorilor ce are loc la început de iunie.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×