Apple pregătește un redesign pentru iTunes Store și App Store pentru 2012

Autor:  | Publicat în:  Apple 912 ori
<b>Apple pregătește un redesign pentru iTunes Store și App Store pentru 2012</b>Au apărut informații cum că Apple ar lucra îndelung să dea o față nouă pentru iTunes Store și pentru magazinul de aplicații App Store. Concurența a crescut foarte mult și serviciile ce au prins mai ales la public sunt Spotify sau Amazon online...

Au apărut informații cum că Apple ar lucra îndelung să dea o față nouă pentru iTunes Store și pentru magazinul de aplicații App Store. Concurența a crescut foarte mult și serviciile ce au prins mai ales la public sunt Spotify sau Amazon online music store.

Amazon pare a fi un integrator foarte bun al serviciilor de tip cloud. Schimbarea din iTunes Store este considerată o prioritate maximă în cadrul Apple. Dorința lor este să-l simplifice și a să livreze o experiență care să se dovedească cât mai user-friendly.

Scopul Apple este ca accesul la conținutul din iTunes Store să se facă mult mai lejer și nivelul de angajament al celor ce accesează serviciul să fie cât mai mare. Lansarea este prognozată pentru 2012, dar nu se știe o dată, nici măcar la nivel de zvon.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×