Nokia Lumia 719 primește certificarea Bluetooth SIG; Să fie un Lumia 710 modificat?

1.446 ori
<b>Nokia Lumia 719 primește certificarea Bluetooth SIG; Să fie un Lumia 710 modificat?</b>încă o versiune de Nokia Lumia își face apariția printr-o scurgere de informații... este vorba despre Nokia Lumia 719, care a primit recent certificarea Bluetooth SIG. Avem de-a face aici cu un terminal care va sosi în Asia și America de Nord și...

încă o versiune de Nokia Lumia își face apariția printr-o scurgere de informații... este vorba despre Nokia Lumia 719, care a primit recent certificarea Bluetooth SIG. Avem de-a face aici cu un terminal care va sosi în Asia și America de Nord și Sud, deocamdată, conform detaliilor oferite de autoritatea de licențiere.

Handsetul are printre dotări menționate și integrarea Twitter și Facebook și Hubul People pentru comunicare, dar știam asta deja, pur și simplu prin faptul că acesta este un Windows Phone. Nokia Lumia 719 pune la dispoziție un display ClearBlack de 3.7 inch, o cameră de 5 megapixeli cu suport pentru captură video HD, deci până acum sună exact ca Lumia 710. Handsetul va sosi și cu câteva exclusivități, precum conținuturi ESPN, Univision, Local Scout și Bing Search, plus navigare turn by turn prin Nokia Drive.

Unwired View afirmă că Nokia Lumia 900 și Lumia 610 vor fi prezente la Barcelona în cadrul MWC 2012, dar despre Lumia 719 nu se știe dacă va sosi în Spania sau nu. Având în vedere cât de mult pare a se fi diversificat seria Lumia, dacă ne luăm după zvonuri, atunci în curând o să începem să confundăm modelele cum se întâmplă în vasta serie Galaxy de la Samsung.

Nokia Lumia 719 primește certificarea Bluetooth SIG; Sa fie un Lumia 710 modificat?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×