Apple prezintă planurile sale pentru noul campus, gata În 2015! Include o sală de conferințe subterană

1.062 ori
<b>Apple prezintă planurile sale pentru noul campus, gata În 2015! Include o sală de conferințe subterană</b>înainte ca Steve Jobs să înceteze din viața, fostul CEO Apple a participat la o discuție formală cu oficialii comunității din Cupertino pentru a le prezenta planurile pentru un nou sediu Apple. Acesta arată ca un OZN și implică o cantitate...

înainte ca Steve Jobs să înceteze din viața, fostul CEO Apple a participat la o discuție formală cu oficialii comunității din Cupertino pentru a le prezenta planurile pentru un nou sediu Apple. Acesta arată ca un OZN și implică o cantitate uriașă de sticlă curbată. Acum Apple prezintă planurile sale pentru un nou campus, care va include și o sală de conferințe subterană.

Campusul va fi gata până în 2015 și va fi dotat cu cele mai noi tehnologii ale momentului. Punctul forte va fi acel auditorium din subsol, doar una dintre construcțiile masive pe care le are în plan compania din Cupertino pentru viitor. E știut faptul că Apple prefera să se laude folosindu-și atuurile și realizările pe propriul teren. Un exemplu bun sunt Apple Store-urile, unde compania își poate prezenta o identitate unică și nealterată de alte branduri. Aceasta identitate va fi reflectată și de acest campus nou.

Apple Campus 2

în plus, Apple are la dispoziție destule miliarde de dolari pentru a transforma acest proiect în ceva deosebit. Vedeți mai jos și o schiță a acestui auditorium și trebuie să aflați că parcarea angajaților Apple va putea găzdui 4.300 de vehicule și asta la nivel subteran. Bănuiesc că iPad 7 și iPhone 9 vor fi prezentate în această sală de conferințe, iar Apple nu va mai trebui să închirieze diferite clădiri din San Francisco sau alte orașe.

Apple Campus 2015

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×