iOS 6.0 confirmat pentru prezentarea de luni de un banner WWDC 2012

1.244 ori
<b>iOS 6.0 confirmat pentru prezentarea de luni de un banner WWDC 2012</b>Luni e ziua cea mare, cea în care debutează WWDC 2012, cel mai mare eveniment Apple din această vară. O serie de conferințe desfășurate de-a lungul a câteva zile va lua startul cu un discurs al lui Tim Cook, CEO Apple. Până atunci am aflat unul...

Luni e ziua cea mare, cea în care debutează WWDC 2012, cel mai mare eveniment Apple din această vară. O serie de conferințe desfășurate de-a lungul a câteva zile va lua startul cu un discurs al lui Tim Cook, CEO Apple. Până atunci am aflat unul dintre subiectele de discuție și anume iOS 6.0.

Până acum nu se știa nimic cert cu privire la produsele anunțate la WWDC 2012, dar bannerul pe care îl vedeți în imaginea de mai sus trădează intențiile Apple. Se zvonise la un moment dat că noul iOS va fi de fapt o versiune 5.x mai avansată, la fel cum se zvonise și că Android Jelly Bean va fi de fapt Android 4.1. în fine, noul iOS ajunge la versiunea 6.0, pe care Tim Cook și compania o prezintă luni în cadrul discursului care va avea loc la ora locală a României 20:00, respectiv ora 10 am în San Francisco.

Ce va aduce noul iOS? Zvonurile afirmă că integrarea lui Siri pe iPad este una dintre funcții, plus o integrare profundă a lui Facebook în sistemul de operare, poate chiar și widgeturi, cine știe. Se vehiculează și ideea unui nou sistem de multitasking, ce implică rularea simultană pe ecran a aplicațiilor, ceva la modul "picture în picture" pe televizoare. Nu pot să spun decât că aceste funcții ar fi binevenite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×