iOS 8 va aduce și un nou Apple Maps, cu date mai precise, transport În comun, direcționare a utilizatorului

Autor:  | Publicat în:  Apple 707 ori
<b>iOS 8 va aduce și un nou Apple Maps, cu date mai precise, transport În comun, direcționare a utilizatorului</b>Dacă ne uităm în calendar ne dăm seama că nu suntem deloc departe de obișnuită lansare a unui nou iOS în iunie. Astfel au început să apară și zvonurile legate de viitorul software Apple, iar azi descoperim câteva detalii depspre iOS 8 și un...

Dacă ne uităm în calendar ne dăm seama că nu suntem deloc departe de obișnuită lansare a unui nou iOS în iunie. Astfel au început să apară și zvonurile legate de viitorul software Apple, iar azi descoperim câteva detalii depspre iOS 8 și un nou Apple Maps.

Apple renunța la suportul pentru Google Maps în 2012 și lansa propria soluție Maps cu iOS 6. Debutul aplicației a fost marcat de probleme și chiar de câteva demisii în cadrul Apple. Apoi a urmat odată cu iOS 7 un update semnificativ, care a făcut din această soluție una viabilă, dar totuși nu chiar la nivelul lui Google Maps.

în 2014 Apple se va axa pe modificări de cod, modificări de fundal și compania din Cupertino își va folosi și achizițiile, precum cea a companiei BroadMap, Embark sau HopStop. Surse apropiate de Apple afirma că noua aplicație are un design mai curat și străzile sunt mai vizibile. Noul Maps va aduce și informații despre transportul în comun și direcționarea utilizatorului.

Ne uităm la Nokia Here Transit și vedem că finlandezii au făcut o treabă bună, deci suntem curioși cum se va descurca Apple. iOS 8 va aduce în Maps posibilitatea de a vedea rutele trenurilor, metrourilor și autobuzelor, cu accentul pe cele legate de aeroporturi. Așteptați-vă și la funcții de tip Augmented Reality, dar mai multe detalii aflăm de abia la vară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×