Apple recruteaza un hacker pentru a dezvolta aplicatii pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.589 ori
<b>Apple recruteaza un hacker pentru a dezvolta aplicatii pentru iPhone</b>Se pare ca toate progresele din lumea aplicatiilor native pentru iPhone nu au trecut neobservate in cadrul companiei din Cupertino, de vreme ce hackerul Lucas Newman a fost recrutat de catre Apple. Newman face parte din grupul Delicious Monster si este...

Se pare ca toate progresele din lumea aplicatiilor native pentru iPhone nu au trecut neobservate in cadrul companiei din Cupertino, de vreme ce hackerul Lucas Newman a fost recrutat de catre Apple.

Newman face parte din grupul Delicious Monster si este developerul primei aplicatii native pentru iPhone, cunoscuta sub numele de Lights Off. Hackerul a fost abordat de catre Apple, care i-a propus sa faca parte din echipa de development care foloseste SDK-ul (software development kit) pus la dispozitie de firma lui Steve Jobs. iPhone SDK va fi lansat in februarie 2008 si va sansa tuturor hackerilor de a se face cunoscuti, lucrand legal si dezvoltand softuri pentru telefonul anului 2007, iPhone.

Este foarte posibil ca developerul aplicatiei Lights Off sa faca parte din echipa care va perfectiona kitul mentionat anterior. Evident, cei de la Apple s-au gandit ca hackerii care au lucrat fara SDK pana acum reprezinta o optiune perfecta pentru a dezvolta SDK-ul. Ramane de vazut cum va evolua atitudinea companiei lui Steve Jobs, fata de cei cunoscuti sub numele generic de "hackeri", in urmatoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×