Sony Mylo 2, rivalul Internet Tabletului Nokia N810

2.165 ori
<b>Sony Mylo 2, rivalul Internet Tabletului Nokia N810</b>Sony Mylo nu a fost niciodata apreciat la adevarata sa valoare, in special din cauza rezolutiei ecranului sau, publicul preferand Internet Tabletul Nokia N800. Va reusi oare urmasul lui Mylo sa faca o impresie mai buna? Cea de-a doua generatie a...

Sony Mylo nu a fost niciodata apreciat la adevarata sa valoare, in special din cauza rezolutiei ecranului sau, publicul preferand Internet Tabletul Nokia N800. Va reusi oare urmasul lui Mylo sa faca o impresie mai buna?

Cea de-a doua generatie a comunicatorului portabil de la Sony va fi dotata cu Wi-Fi, in vreme ce restul specificatiilor tehnice sunt sub semnnul zvonului la ora actuala. Primul Mylo a fost lansat in urma cu un an, fiind terminalul ideal pentru Skype, browsing si messaging. Noua varianta a terminalului pastreaza formatul de slider, adauga originalului o camera si suporta conectivitate 802.11g, dar si 802.11b.

Pentru a concura cu Internet Tableturile N800 si N810 de la Nokia, Mylo 2 va trebui sa fie dotat cu mai mult RAM (mai mult de 128MB), dar si cu suport Bluetooth si GPS. Ideal ar fi ca tabletul produs de Sony sa suporte si conectivitate 3G, perfecta atunci cand nu suntem in raza unei conexiuni Wi-Fi. Ne vom abtine de la speculatii, asteptand ca producatorul urmasului lui Mylo sa lanseze un comunicat oficial, dar pana atunci putem doar sa ne bucuram ca Nokia are in sfarsit un competitor de marca pe piata Internet tableturilor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×