Apple renunță la Google Maps În iOS 6.0; Iată cum ar putea arăta soluția sa de navigare/hărți!

1.357 ori
<b>Apple renunță la Google Maps În iOS 6.0; Iată cum ar putea arăta soluția sa de navigare/hărți!</b>Trebuie să recunoaștem că Apple nu mai are nevoie de Google Maps de ceva vreme și acest lucru e confirmat de vestea de azi și anume că iOS 6 nu va mai include soluția navigatională a celor de la Google. Informația vine de la o sursă apropiată...

Trebuie să recunoaștem că Apple nu mai are nevoie de Google Maps de ceva vreme și acest lucru e confirmat de vestea de azi și anume că iOS 6 nu va mai include soluția navigationalăa celor de la Google. Informația vine de la o sursă apropiată de Apple citată de către 9to5mac.

Apple va opta pentru o soluție dezvoltată in-house, probabil un fruct al achiziției companiei C3 Technologies. Firma a fost cumpărată anul trecut și se ocupă de cartografiere 3D, astfel că înlocuitorul lui Google Maps ar putea arăta ca în imaginea de mai sus, sau mai bine zis ca în clipul de mai jos. Aceleași surse 9to5mac afirma că noua aplicație este "mai curată, mai rapidă și funcționează mai bine". Cel mai interesant aspect este modul 3D de vizualizare și din câte știu și Nokia lucrează la ceva similar, deci războiul se va încinge serios către finalul acestui an și la capitolul hărți/navigare.

Rețineți și că gigantul din Cupertino a strâns deja câțiva aliați de nădejde pentru a crea soluția navigationala ideală, fie că e vorba de C3, Poly9 sau Placebase. Vom vedea la WWDC 2012 lună viitoare ce ne-au pregătit creatorii lui iOS și nu putem decât să sperăm că într-o bună zi, dacă soluția e mai bună decât Google Maps să o vedem portata și pe alte platforme. Sunteți gata pentru navigare fotorealista?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×