Televizorul Apple e real! Confirmat de șeful Foxconn și gata să ne schimbe sufrageriile!

1.152 ori
<b>Televizorul Apple e real! Confirmat de șeful Foxconn și gata să ne schimbe sufrageriile!</b>A început să se vorbească foarte mult despre un posibil televizor Apple atunci când a apărut biografia lui Steve Jobs, în care se menționa că spre finalul vieții CEO-ului Apple, el spunea cu zâmbetul pe buze ca în sfârșit a "descifrat...

A început să se vorbească foarte mult despre un posibil televizor Apple atunci când a apărut biografia lui Steve Jobs, în care se menționa că spre finalul vieții CEO-ului Apple, el spunea cu zâmbetul pe buze ca în sfârșit a "descifrat misterul unui TV Apple". Ei bine, acum avem încă o confirmare, chiar de la șeful Foxconn, compania care se ocupă cu producția hardware a terminalelor Apple.

însuși Terry Gou, șeful Foxconn a afirmat oficial că firma chineză e gata să înceapă producția televizorului Apple. Cei de la Gizmodo speculează că vom vedea un TV cu un ecran cu rezoluție nemaintalnita, cel mai probabil un Retina Display, cu carcasa din aluminiu, control vocal prin Siri și apelare video prin FaceTime. Același oficial Foxconn afirmă și că că Sharp este de asemenea implicată în producția noului device. Din păcate producția nu a început încă și nici dezvoltarea televizorului, deci mai avem de așteptat.

Mă aștept la o integrare puternică cu restul produselor Apple, de la iPod Touch la iPad și iPhone. în plus, încep să capete sens zvonurile care afirmă că iPad-ul Mini de 7.85 inch va servi mai degrabă ca o telecomandă media pentru televizorul Apple și ca un hub de divertisment pentru sufragerie, în tandem cu TV-ul. Probabil ca vom vedea prețuri uriașe pentru noul televizor, poate undeva la 1.500 de dolari în SUA și probabil 1.500 de euro la noi.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×