Apple se pregătește de lansarea lui iPhone 6; măsurile de securitate duse la un nou nivel

Autor:  | Publicat în:  Apple 943 ori
<b>Apple se pregătește de lansarea lui iPhone 6; măsurile de securitate duse la un nou nivel</b>Astăzi, 9 septembrie, este ziua cea mare, zi în care iPhone 6, un terminal popular încă de dinainte de lansare va debuta oficial în cadrul unui eveniment grandios ce va avea loc la Flint Center în New York. Datorită agitației ce se va crea odată...

Astăzi, 9 septembrie, este ziua cea mare, zi în care iPhone 6, un terminal popular încă de dinainte de lansare va debuta oficial în cadrul unui eveniment grandios ce va avea loc la Flint Center în Cupertino, California. Datorită agitației ce se va crea odată cu pregătirea evenimentului în cauză, Apple a decis ca măsurile de siguranță să fie duse la un nou nivel.

Astfel, aflăm că auditoriul va fi patrulat 24 de ore din 24 de către personalul de securitate, iar toți angajații contractați pentru pregătirea show-ului vor fi nevoiți să își predea telefoanele înainte de a intra în sală, măsură luată pentru ca eventuale fotografii și materiale video să nu fie dezvăluite înainte de lansarea propriu-zisă.

Apple se pregătește de lansarea lui iPhone 6; măsurile de securitate duse la un nou nivel

De asemenea, echipa de securitate va aplica și o bandă pe camera telefonului care odată înlăturată își va schimba culoarea. în cazul în care unul dintre angajați riscă să facă acest lucru, acesta va fi concediat chiar la fața locului fără alte explicații. Totodată, potrivit unui angajat se pare că aceștia au fost sfătuiți să-și șteargă toate materialele jenante de pe telefon, întrucât dispozitivele vor fi verificate ca la carte.

Pe lângă fotografiile de mai sus ce prezintă locația evenimentului în care Apple își va dezvălui noua generație iPhone, puteți arunca și o privire asupra unui mic clip video filmat cu o dronă ce survolează Flint Center. Vă așteptați la surprize din partea Apple, sau design-ul ajuns pe web va fi cel real?

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×