IFA 2014: Alcatel Pop 2 Windows Phone este primul terminal WP cu procesor pe 64-bit

796 ori
<b>IFA 2014: Alcatel Pop 2 Windows Phone este primul terminal WP cu procesor pe 64-bit</b>Tot în cadrul expoziției IFA 2014, cei de la Alcatel au prezentat și modelul Pop 2 Windows Phone, device ce este doar o variantă cu Windows Phone 8.1 a modelului Android ce poartă aceeași denumire. După cum era de așteptat, nu doar numele este...

Tot în cadrul expoziției IFA 2014, cei de la Alcatel au prezentat și modelul Pop 2 Windows Phone, device ce este doar o variantă cu Windows Phone 8.1 a modelului Android ce poartă aceeași denumire. După cum era de așteptat, nu doar numele este același, ci și configurația sa hardware.

​

Astfel, Alcatel Pop 2 Windows Phone aduce un display FWVGA de 4.5 inch, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu de stocare, un GPU Adreno 306, o cameră foto principală de 4 megapixeli cu bliț LED și o cameră frontală VGA. Aflăm că acesta este primul terminal WP ce dispune de un procesor pe 64-bit, și anume un chip Snapdragon 410 de 1.2 GHz.

Lista sa de specificații continuă cu suport LTE, două sloturi SIM și o baterie de 2.000 mAh. Alcatel Pop 2 Windows Phone cântărește 147 grame, măsoară 9.9 mm în grosime și va fi disponibil în 6 variante de culoare (alb, roșu, verde, galben, violet, albastru) la un preț de 119 euro.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×