Apple și Google licitează pentru brevetele Kodak; Se vehiculează sume În jurul unei jumătăți de miliard de dolari!

904 ori
<b>Apple și Google licitează pentru brevetele Kodak; Se vehiculează sume În jurul unei jumătăți de miliard de dolari!</b>Compania defunctă Kodak a avut procesele sale cu Apple în trecut, dar acum cele două companii au numele asociate într-o licitație pentru brevetele Kodak. și Google vrea o parte din proprietățile intelectuale ale faimoasei companii, licitând la...

Compania defunctă Kodak a avut procesele sale cu Apple în trecut, dar acum cele două companii au numele asociate într-o licitație pentru brevetele Kodak. și Google vrea o parte din proprietățile intelectuale ale faimoasei companii, licitând la rândul său, iar experții afirma că sumele puse la bătaie depășesc jumătate de miliard de dolari.

Apple și Google par a-și fi unit forțele pentru a oferi suma necesară pentru achiziția brevetelor Eastman Kodak Co. E interesant să vedem rivalii lucrând împreună, încercând să cumpere cele 1100 de brevete legate de tehnologie a imaginii. Totuși, rețineți că astfel de parteneriate nu sunt neobișnuite când vine vorba de vânzări de brevete, deoarece ele permit rivalilor să neutralizeze orice încălcare de proprietate intelectuală pe viitor și dispare perspectiva unui proces.

Un grup format din Apple, Microsoft și RIM a cumpărat cele 6000 de brevete Nortel pentru 4.5 miliarde de dolari anul trecut. Google a pierdut licitația pentru acestea, după o ofertă inițială de 900 de milioane. și Microsoft era interesată de brevetele Kodak, în vreme ce Google se aliase cu toți partenerii hardware producători de telefoane Android. Deocamdată totul este acoperit de confidențialitate și vom afla mai multe atunci când se ridică embargo-ul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×