Apple și Samsung domină piața de telefoane din SUA; HTC pe 3 și BlackBerry pe 4!

Autor:  | Publicat în:  Statistici 1.708 ori
<b>Apple și Samsung domină piața de telefoane din SUA; HTC pe 3 și BlackBerry pe 4!</b>Statele Unite dictează trendul telefoanelor cool de pe piață și dacă un model e bine vândut acolo, atunci el e bine vândut și la nivel global. De aceea ne interesează și clasamentul handseturilor din țara condusă de Obama. &nbsp; Conform lui...

Statele Unite dictează trendul telefoanelor cool de pe piață și dacă un model e bine vândut acolo, atunci el e bine vândut și la nivel global. De aceea ne interesează și clasamentul handseturilor din țara condusă de Obama.

Conform lui William Power de la agenția R.W. Baird, Apple și Samsung se duelează pentru primul loc în State. Samsung Galaxy S4 și iPhone 5 se bat de la egal, iar un loc 3 popular este HTC One, conform aceleiași surse. Atât la AT&T, cât și la Sprint și T-Mobile clienții care nu vor un iPhone sau Galaxy S4, prefera un HTC One.

La Verizon, Motorola RAZR HD și alte terminale RAZR par a se vinde bine ca alternative la iPhone 5 și Galaxy S4, dar nici Galaxy Note II, LG Optimus G și Nexus 4 nu stau chiar rău. Pe locul 4 la preferințele publicului se afla BlackBerry, cu vânzări modeste ale modelelor Q10 și Z10. BlackBerry Q10 a debutat săptămâna trecută prin Verizon, el fiind popular în rândul utilizatorilor enterprise. De remarcat faptul că magazinele nu au vândut tot stocul dedicat lansării.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×