Noi imagini cu componentele lui iPhone 5S Își fac apariția

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.385 ori
<b>Noi imagini cu componentele lui iPhone 5S Își fac apariția</b>După ce am văzut câteva componente minuscule ale lui iPhone 5S și am descoperit și fotografii comparative cu cele de pe iPhone 5, astăzi avem de-a face cu încă un val de scăpări ce implică fotografii de acest gen. &nbsp; Acum vedem deja câteva...

După ce am văzut câteva componente minuscule ale lui iPhone 5S și am descoperit și fotografii comparative cu cele de pe iPhone 5, astăzi avem de-a face cu încă un val de scăpări ce implică fotografii de acest gen.

Acum vedem deja câteva componente asamblate împreună și o placă de bază care conform experților nu e foarte diferită de cea de pe iPhone 5. Remarcăm prezența unor conectori speciali pentru cablurile din zona superioară a plăcii de bază. Acești conectori sunt asociați display-ului și au un rol vital în funcționarea digitizer-ului, cel care interpretează inputul touch.

Componente iPhone 5S

Vă reamintesc că ultimele zvonuri afirma că iPhone 5S va sosi în septembrie, deși dacă ar respecta tradiția Apple ar trebui să vină prin octombrie. Există și teoria lansării unui iPhone de buget la pachet cu modelul 5S, sau teoria și mai interesantă a lansării unui iPad Mini 2 și a unui iPhone de buget, în vreme ce noul flagship iPhone ar sosi în 2014.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×