Microsoft pornește un program global de discounturi pentru tableta Surface RT, destinat școlilor

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.051 ori
<b>Microsoft pornește un program global de discounturi pentru tableta Surface RT, destinat școlilor</b>Se pare că elevii și profesorii au un nou aliat în Microsoft, astfel că după ce am văzut numeroase programe de tip "o tabletă pentru fiecare elev" de la Apple, HP sau alte companii, acum MS merge pe această rută. &nbsp; Compania din Redmond a...

Se pare că elevii și profesorii au un nou aliat în Microsoft, astfel că după ce am văzut numeroase programe de tip "o tabletă pentru fiecare elev" de la Apple, HP sau alte companii, acum MS merge pe această rută.

Compania din Redmond a anunțat debutul unui program global de reduceri de preț pentru tableta Surface RT. Acest program este adresat școlilor și dacă mă întrebați pe mine are rolul de a reduce stocul restant de terminale înainte de lansarea unei noi generații. Microsoft va vinde școlilor tableta Surface RT, versiunea de 32 GB la prețul de 199 de dolari, față de prețul obișnuit de 499 de dolari.

în plus, MS va vinde și terminalul cu keyboard cover touch la 249 de dolari, și cu type keyboard cover la 289 dolari. Discounturile trec de 50%, deci inițiativa e de admirat. Microsoft va aplica reducerile pentru școli în perioada 17 iunie - 31 august 2013, școlile K12 și universitățile putând face parte din program. Lista țărilor participante include Australia, Austria, Belgia, China, Mexic, Olanda, Rusia, Spania, UK și multe altele, dar nu și România din păcate.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×