Apple sub atacul hackerilor, o nouă amenințare În stil Sony?

1.570 ori
<b>Apple sub atacul hackerilor, o nouă amenințare În stil Sony?</b>După Sony și operatorul american AT&T, este rândul celor de la Apple să aibă de suferit de pe urma unor atacuri ale hackerilor. Astfel aflăm că o serie de nume de utilizator și parole pentru un server al companiei din Cupertino au fost postate...

După Sony și operatorul american AT&T, este rândul celor de la Apple să aibă de suferit de pe urma unor atacuri ale hackerilor. Astfel aflăm că o serie de nume de utilizator și parole pentru un server al companiei din Cupertino au fost postate online.

Aceste date confidențiale au fost incluse într-un document, care a ajuns ieri pe Internet, dar se pare ca hackerii și-au pierdut deja interesul pentru creatorul lui iPhone. AntiSec este o campanie de hacking care implică experți aparținând grupului online Anonymous, dar și hackeri ai grupului Lulz Security, care acum nu mai există.

26 de parole administrative și nume de utilizator au fost scăpate cu această ocazie, iar hackerii deja și-au postat reușita pe Twitter afirmând și că aceasta a fost doar o demonstrație a unei găuri de securitate la Apple. Se pare că AntiSec îi va lăsa pe Steve Jobs și ai săi în pace deocamdată, ei fiind "ocupați în altă parte", conform tweetului menționat anterior.

Să fie Sony din nou în vizor?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×