Apple Tablet, surprins de camera in actiune? (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.304 ori
<b>Apple Tablet, surprins de camera in actiune? (Video)</b>Inca o zi, inca un zvon despre Apple Tablet... daca pana acum am vazut concepte, imagini scapate si speculatii ajunse pe web, ei bine iata ca a venit momentul sa vedem un presupus terminal Apple Tablet in actiune. Sa fie acesta modelul real? &nbsp; &nbsp;...

Inca o zi, inca un zvon despre Apple Tablet... daca pana acum am vazut concepte, imagini scapate si speculatii ajunse pe web, ei bine iata ca a venit momentul sa vedem un presupus terminal Apple Tablet in actiune. Sa fie acesta modelul real?

Observati cat de slim este tabletul si cat de fluida este interfata sa. Gadgetul pare ideal pentru administrare, shopping, design grafic si alte asemenea sarcini de tip productiv. Fragilul terminal din acest clip este inspirat din designul lui iPod Touch, iar calitatea proasta a clipului nu ne ajuta sa ne dam seama daca avem de-a face cu un fals sau nu.

Observati pe ecranul tabletului un icon pentru semnalul 3G, iar interfata sa fluida este cu adevarat atractiva. Daca acesta nu este tabletul Apple, atunci e foarte posibil ca gadgetul sa fie un prototip de teste pentru solutia grafica Nvidia Tegra, similar cu cel cu care se juca bossul Nvidia intr-un interviu de acum cateva saptamani.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×