Apple testează diferite designuri de televizoare, conform Wall Street Journal

1.014 ori
<b>Apple testează diferite designuri de televizoare, conform Wall Street Journal</b>A trecut ceva vreme de la ultima știre care oferea detalii despre un posibil televizor Apple, iar astăzi aflăm de la Wall Street Journal că gigantul din Cupertino ar face niște teste cu designuri de televizoare în acest moment. Un HDTV Apple a...

A trecut ceva vreme de la ultima știre care oferea detalii despre un posibil televizor Apple, iar astăzi aflăm de la Wall Street Journal că gigantul din Cupertino ar face niște teste cu designuri de televizoare în acest moment. Un HDTV Apple a început să fie o posibilitate serioasă atunci când a fost menționat în biografia lui Steve Jobs de anul trecut.

Recent și CEO-ul Apple Tim Cook a lăsat un porumbel să scape, zicând că "TV-ul e o zonă de interes", ceea ce afirmase și în luna mai a acestui an. Wall Street citează furnizori de componente și producători hardware care au testat împreună cu Apple designuri pentru televizoare și asta în ultimii ani. Printre marile nume implicate se număra Sharp și Foxconn. Evident știm cu toții că Apple testează zeci de prototipuri înainte de a lansa un produs și uneori produsul nici nu mai ajunge pe piață, deci nu ar trebui să fim prea încântați.

Dacă un televizor Apple este real, atunci sunt reale și zvonurile despre parteneriate cu furnizorii de servicii TV, cablu și satelit, pentru a oferi o colecție largă de producții, eventual și câteva exclusivități. Problema cu un astfel de televizor este cantitatea uriașă de filme, licențe și drepturi pe care Apple va trebui să le plătească și administreze, dacă va colabora cu providerii pentru a oferi conținuturi. Microsoft și Sony cheltuiesc miliarde de dolari pe Xbox și PS3 pentru a obține acces la piața de filme și seriale.

Care dintre aceste idei vi se pare mai probabilă: un Google Nexus TV sau un Apple TV?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×